Lia's FotoPage

By: Lia hafiz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Feb-2010 23:48 Email | Share | | Bookmark
Makan2 @ Mdm Kwan

 
 
 
Before puasa last year (August 2009), we all went for makan2 @ Mdm Kwan...emmmm yummy... asam kepala ikan paling best..


Thursday, 11-Feb-2010 21:56 Email | Share | | Bookmark
Syira’s 1st Birthday (05.08.2009)…

birthday cake
birthday girl not in mood...
sis take over...
No photo of birthday girl yg ok coz she was not in mood that time we celebrate…But her sis dah buat as though her birthday..xpe la..layan je la…


Thursday, 11-Feb-2010 00:05 Email | Share | | Bookmark
Uncle Emi’s wedding @ bridegroom side

syafiqa with mummy
Us...
syafiqa with mak su
View all 19 photos...
On 13 June 09 around 1.30 pm bride and bridegroom arrived with ‘kompang’... then….the ceremony was started…






Monday, 28-Dec-2009 02:13 Email | Share | | Bookmark
Akikah, Cukur Jambul Syira and Tahlil

a night during tahlil n akikah..mummy's version
daddy's version
with mummy on marhaban day
View all 8 photos...
13 Jun 09 was the Uncle Emi’s Wedding @ Bridegroom site. So we decide to have Akikah for Syafiqa and Syira a night before... Then, Wan comes with the idea to have cukur jambul for Syira coz belum buat lg utk die kan… Since in the morning of the wedding day tu we have Marhaban Group here so cukur jambul tu we all buat la pg tu… and Syira was in deep sleep mase dorg cukur jambul tu..langsung xsedar ape2 layan je la ye the pictures mase akikah..tahlil and cukur jambul…wedding pictures will be upload soon..



Syira tido...


Thursday, 24-Dec-2009 04:15 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ Pavilion

on da way...
 
yummyyy...
View all 4 photos...
This event was on 10 Jun 09 Tetibe lak rase nak bergambar n luckily Mona bwk camera so.......click..click..click...dah mcm tourist lak...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net